dijous, 17 de juny del 2010

SORTIDA A L'AMPOLLA

El passat dimecres 2 de juny els xiquets i xiquetes de segon de primària vam anar d’excursió a l’Ampolla. L’aventura va començar a l’estació de tren. Un cop ens vam acomiadar de les nostres families van iniciar el nostre viatge. Vam veure l’antiga estació de Campredó, l’Aldea i la de Camarles, fins que vam arribar a la de l’Ampolla.

Un cop allí vam anar a esmorzar al port marítim on vam estar-hi una bona estona. Seguidament van inciar el camí cap a la depuradora Devimar, on ens van ensenyar quina feina feien. Vam veure diferents tipus de mariscs: musclos , cloïsses, navalles, caragols, llagostins, bogavants, percebes, necores,... Mentre un grup feia la visita l’altre buscava crancs a la vora de la mar.

Vam emprendre una llarga caminada fins la Bassa de les Olles. Allí van gaudir d’unes vistes magnífiques, la bassa, els arrossars, la platja, les dunes, la punta del Fangar. També vam veures les diferents aus que habiten la llacuna: gavines i ànecs. I una especial vegetació.

Després d’un bon dinar van emprendre el camí de tornada. Estavem molt cansats però al mateix temps molt contents. Va resultar un dia molt profitós.

Esperem que el proper curs també ens vagi tant bé!